Mereka Menyayangi Kucing

03 Julai 2011 2:25 PG

Kucing Kesayangan Taylor Swift

Views

Siapa yang tak kenal dengan Taylor Swift, si cantik manis yang berbakat besar. Memang sweet bila tengok taylor swift ni dukung kucing kan? Beruntung betul kucing tu yer.. mesti kucing jantan tu.. huhu.. Gambar ni aku search kat google image. Aku pun tak pasti sama ada Taylor Swift ni ada menternak kucing ke tak, tapi kalau tengok gaya memang macam dia bela sendiri kucing tu. Kalau tak, tak kan jinak macam tu kucing tu. Sayang jugak Taylor Swift dengan kucing ni. 

Ape agaknyer yang dibualkan oleh Taylor Swift dengan kucingnya itu.. Dua-dua pun sama sweet.
Amboi garangnye kucing putih nie..


Nie pulak sedutan dari youtube aksi Taylor Swift kena serang dengan kucing

P/s: Kan bagus kalau semua perempuan kat dunia ni sayang kucing macam Taylor Swift ni.

4 Comments On "Kucing Kesayangan Taylor Swift"

meowwmania Says:
3 Julai 2011 5:37 PTG

debabnya kucin dia, gebusss

17 Julai 2011 1:46 PG

mmg debab la...best peluk

McCat Says:
22 Julai 2011 9:08 PTG

omg...i loikee taylor swift..xsangka dia ada kucing gakkk

18 Mei 2015 8:58 PTG

agaknya taylor swift belakucing untuk hilangkan stress sebab penat road tour..aktiviti membelai kucing dapat mebantu menurunkan tekanan dan stress pada diri anda.

Hanya 15 hingga 30 minit masa berkualiti yang diluangkan dengan kucing, anda telah berjaya mengurangkan tekanan saraf dan membaiki mood anda.

Ini kerana tubuh badan anda menghasilkan sejenis bahan kimia bernama serotonin yang membantu meningkatkan kesejahteraan diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

khidmat masyarakat

Blog Archive

Blogger Templates

Minyak Herba Asma Mujarab

thnx my visitors

page view