Mereka Menyayangi Kucing

15 Oktober 2010 10:08 PTG

Yellow Tiger

Views

Ini bukan yellow tiger tau, Ini Yellow Cat. Besarkan kucing ni. Ini lah kucing milik Toh Poh Leng, Yang berjaya mencuri tumpuan Blog Kami Sayang ucing pada kali ini. Gambar ini diambil dari Group FB Kami Sayang Kucing. Toh Poh Leng memanggil kucing kesayangannya ni dengan panggilan "Tiger"(maybe sebab kucing ni besar macam tiger). Semoga Tiger dapat mengamalkan diet yang sihat. Bukan ape, takut kena diabetis nanti. Hehe :)




8 Comments On "Yellow Tiger"

Cik Tinny Says:
15 Oktober 2010 10:11 PTG

kenape die comel bikin geram?? hahhaa!

Suara Kalbu Says:
16 Oktober 2010 5:48 PTG

Wahhh..comelnya dia

meowwmania Says:
16 Oktober 2010 8:59 PTG

yela...besanye tp nampak manje jer :)

sI tEDI Says:
17 Oktober 2010 4:53 PG

memang gemok!!

Tanpa Nama Says:
17 Oktober 2010 8:03 PG

thanks a lot for this post... tiger ni kecik je masa kecik... cuma minum susu dan makan tuna dalam tin sahaja... kisah tiger ni amat panjang.. dari penemuannya sehinggalah ke hari nie... kami sekeluarga sangat sayang padanya... kami tidak pernah anggapnya sebagai kucing, tetapi sebagai anak dan adik kami sendiri ^^ terima kasih kepada Kami sayang kucing kerana sudi menulis tentang kucing kami nie... terharu sangat^^ terima kasih..

ikhlas daripada,
Toh Poh Leng

17 Oktober 2010 11:25 PG

sama-sama Toh Poh Leng... Take care of ur cat N take care of ur self ok..

m.q Says:
18 Oktober 2010 1:16 PG

cute nya kucing toh poh leng

29 November 2010 8:47 PG

dpt kat aku dis ket aku wat bantal pelok . akekeke . comel ngat plus manjew !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

khidmat masyarakat

Blog Archive

Blogger Templates

Minyak Herba Asma Mujarab

thnx my visitors

page view