Mereka Menyayangi Kucing

25 Disember 2010 5:04 PG

Polis Buru Lelaki Bunuh Kucing di YouTube

Views


LONDON - Aktivis dan polis Britain memburu seorang lelaki yang menghantar klip video di laman YouTube yang menunjukkan dia membunuh dua ekor anak kucing, lapor sebuah akhbar semalam. 

Lelaki tersebut yang dipercayai warga Britain, rnemasukkan anak-anak kucing ke dalam sebuah beg plastik, menutupnya dan menyedut udara keluar dari beg itu dengan menggunakan penyedut hampagas. 

Selepas kucing-kucing itu mati lemas, dia meletakkan bangkainya di atas katil di biliknya. Latar belakang bilik itu memiliki gaya hiasan British," kata seorang ahli laman Facebook, Find The Vacuumer, yangdiwujudkan bagi mencari pembunuh itu. - Agensi

source : kosmo

6 Comments On "Polis Buru Lelaki Bunuh Kucing di YouTube"

25 Disember 2010 7:18 PG

sakit jiwa ke orang tu ye?

25 Disember 2010 8:03 PG

hei...xbek la uat kucing cmtu..teruk tol org tu..eee

jom tgk kucing sy, Gemok...
http://kacangnpanjang.blogspot.com/2010/12/i-u-so-much-gemok.html

saljihitam Says:
25 Disember 2010 8:35 PG

bengong. kejadah apekah ??

anak sape ni. bek ngaku cepat ! grrrr~

:P

anis Says:
25 Disember 2010 11:04 PTG

ish3x, kejam2..
ape la kucing tu wt kt dia smpai dendam cmtu skali??
x de perikemnusiaan lgsung...
tgu la blsn Tuhan nnt...haish

Cikgu Yus Says:
26 Disember 2010 7:35 PTG

ya allah..x de ati perut la..kejam

sollehahn Says:
26 Disember 2010 7:55 PTG

vids ni aku tgok separuh jer...tak sanngup nak tgok smpi habis... T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

khidmat masyarakat

Blog Archive

Blogger Templates

Minyak Herba Asma Mujarab

thnx my visitors

page view